Energisempi elämä

Olisiko tänään oikea aika ottaa askel yhdessä kohti parempaa oloa? Vie arjen rutiineiksi asiat, jotka saavat sinut voimaan hyvin ja tuntemaan olosi terveeksi ja energiseksi. Osaavan valmentajan kanssa onnistut! -Myös etänä.

Valmennus alkaa:
02.09.2020

Ilmoittaudu viimeistään:
31.08.2020

Product Description

Tämän henkilökohtaisen valmennuksen avulla jaksat paremmin työssä sekä kotona. Pienin askelin lähdemme yhdessä suunnittelemaan sellaisia muutoksia arkeesi, joiden avulla voit tuntea olevasi terveempi, elinvoimaisempi ja onnellisempi. Vältän valmiita ohjeita, joita useimmat noudattavat jonkin aikaa ja saavat hyviä tuloksia, mutta kyllästymisen jälkeen palataan vanhaan tuttuun arkeen ja ollaan takaisin lähtöpisteessä.

Hyödynnän valmennuksessa monipuolista osaamistani mm. kehon liikettä ja mielikuvaharjoitteita. Ensimmäisessä tapaamisessa perehdymme sinun tämänhetkiseen tilanteeseesi ja teemme suunnitelman tulevaan. Suunnitelman tarkoitus on olla innostava, tuoda sopivasti haastetta, mutta olla kuitenkin riittävän kepeä säilyttämään motivaation yllä. Suunnitelmaa tehdessä kartoitamme eri hyvinvoinnin osa-alueet: uni ja palautuminen, liikunta, ravitsemus, mielentaidot ja terveys.

Seuraavien tapaamisten tarkoitus on seurata tilannetta, pitää motivaatio yllä ja muovata mahdollisesti suunnitelmaa toimivammaksi, jotta päästään kohti energistä arkea.

M O T I V A A T I O on se, jonka puutteeseen helposti kompastuu. Työkalut löytyvät usein päästä tai pöytälaatikosta, mutta miten niitä uusia tapoja noudatetaan paria viikkoa pidempään? Lupaan säilyttää intosi yllä vaikeissakin hetkissä!

  1. Ensimmäinen tapaaminen 150e / 2h sisältäen suunnitelmat ja materiaalit
  2. Seurantatapaamiset yhdessä 55e tai etänä 45e / 1h

Usein alkuun pääsemiseksi tarvitaan useampia tapaamisia, jotta motivaatio pysyy yllä, mutta rutiinien löydyttyä voimme tavata vaikka vuoden tai puolen vuoden välein.

Pakettiin on mahdollista lisätä myös First Beat -analyysi, joka on kattava katsaus elintapoihisi kolmen vuorokauden ajalta.

Hyvinvointianalyysin hyödyt

  • Havainnollistaa elämäntapojen vaikutukset.
  • Tunnistaa elimistöä kuormittavat ja palauttavat tekijät.
  • Lisää itsetuntemusta ja motivoi parempien valintojen tekemiseen jokapäiväisessä arjessa.
  • Näyttää liikunnan vaikutukset kuntoon ja terveyteen.
  • Arvioi unen laatua ja riittävyyttä.
  • Ehkäisee työuupumusta ja parantaa työtehoa.

Hinta analyysille 199e sisältäen 1-1,5h lisävalmennuksen tulosten käsittelyyn.

Oletko valmis aloittamaan? Haluan auttaa sinua onnistumaan!

Smartum - Etu käy meillä
Ilmoittaudu viimeistään:
31.08.2020
Valmennus alkaa:
02.09.2020
Tyyppi:
valmennukset