Rauhoita mielesi ja kehosi

Rauhoita mielesi ja kehosi sekä tunne elinvoimasi lisääntyvän. Henkilökohtainen tai ryhmävalmennus. Mahdollisuus toteuttaa myös etänä.

Product Description

Yin Jooga ja jooga ylipäätään on paljon enemmän kuin jooga-asennot eli asanat, enemmän kuin keho ja sen liike. Jooga on elämäntapa ja tapa elää hetkessä, kokea itsensä kokonaiseksi ja hyvinvoivaksi. Yin Joogan asanoissa ollaan useita minuutteja ja ne tuetaan mukavasti vaikkapa tyynyillä, jotta pystyt rentoutumaan paremmin. Asanat ovat pääosin helppoja ja kaikista on olemassa vaihtoehto, joka on vielä helpompi. Voit siis huoletta hypätä matkaan ensikertalaisena, rautakankena tai vaikka kesäkilojen kanssa.

Yin Joogaa tehneenä tunnet…

…kehosi kevyempänä.

…olosi rauhalliseksi ja tyyneksi.

…olevasi paremmin läsnä tässä hetkessä.

…terveytesi lisääntyvän.

…nukkuvasi paremmin ja olevasi energisempi.

…aineenvaihduntasi lisääntyneen.

…energianvirtauksen ja elämän voiman, pranan, voimistuvan.

Ohjaan ryhmille ja yksilöille Yin Joogan saloja. Kaikille osittain aivan tuttuja asentoja eli asanoita. Olen kouluttautunut Yin Jooga opettajaksi, joten voit huoletta heittäytyä ohjaukseeni ja johdan matkaasi kohti hermoston ja mielen rauhoittumista, hetkessä elämistä ja parempaa paineensietokykyä ja vastoinkäymisistä selviytymistä eli resilienssiä.

Valmennuksessa keskitymme esimerkiksi hengitysharjoitusten, lempeiden asanoiden, mielikuvaharjoitteiden ja totaalisen rentoutumisen avulla parantamaan terveyttä ja lisäämään henkistä sekä fyysistä hyvinvointia.

Henkilökohtainen Yin tunti 60e

Kaverin kanssa 9oe

Ryhmähinta sovitaan paikan ja osallistujamäärän mukaan. Kysy lisää virve@happymood.fi

Tervetuloa rentoutumaan matolle!

 

Smartum - Etu käy meillä
Tyyppi:
valmennukset