Tunnelmalliset naisten illat

25,00 

Naisten iltoja eri teemoin. Täällä rentoudutaan, huolletaan kehoa ja mieltä, opitaan uutta ja nautitaan elämästä. Kaikille naisille, jotka haluavat olla energisempiä, valovoimaisempia ja tuntea olonsa hyväksi.

Valmennus alkaa:
22.04.2018

Ilmoittaudu viimeistään:
20.04.2018

Product Description

Naisten illat toistaiseksi tauolla äitiyslomani ajalla. Äitiysloman aikana voin valmentaa sunnuntaisin. Kysy siis lisää, mikäli Naisten illat kiinnostavat!

Tästä voit lukea lisää jo järjestetyistä naisten illoista.

Erilaisia elämyksellisiä iltoja naisille, joissa rentoudutaan, huolletaan kehoa ja mieltä, opitaan uutta ja nautitaan elämästä. Kaikille naisille, jotka haluavat olla energisempiä, valovoimaisempia ja tuntea olonsa hyväksi.

Voit osallistua yhdelle tai useammalle kerralle, miten sinulle parhaiten sopii. Lisääthän lisätietoihin maksun yhteydessä, mille kerralle tulet mukaan.

21.1.18 klo 18-20
Lempeää kehonhuoltoa, liikkuvuusharjoituksia, syvärentoutus kynttilöiden valossa ja lopuksi rauhoittavaa teetä pienten naposteltavien kanssa.

18.2.18 klo 18-20
Mindfulness-harjoituksia pieniin lepohetkiin arjen keskellä. Pohditaan keinoja omien akkujen lataamiseen ja kuinka suorituselämä muuttuu merkityselämäksi. Herkullinen suklaameditaatio ja pitkä syvärentoutus.

18.3.18 klo 18-20
Lempeitä kehoa avaavia ja puhdistavia liikkeitä. Päästetään irti asioista, jotka vievät meiltä energiaa ja joita emme enää halua kantaa mukana. Hoidetaan sisäistä lastamme, koska se on usein helpompaa, kun itsemme hoitaminen jää arvojärjestyksessä viimeiseksi. Opetellaan hyväksymään itsemme paremmin ja rakastamaan itseämme enemmän.

22.4.18 klo 18-20
Mihin kaikkeen naisen lantionpohjalihakset vaikuttavat? Unohdamme usein lantionpohjan ja treenaamme vain näkyviä lihaksia. Vahvistetaan syviä lihaksiamme ja lopuksi rentoutudutaan vilttien alla. Tämän kerran pitää lempeä ja ammattitaitoinen lantiopohjaan erikoistunut fysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen.

 

Valmentajana Virve Lähdesmäki ja viimeisellä kerralla mukana Annakaisa Hinkkanen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Virve

Life Coach & Trainer4You Personal Trainer

 

 

Smartum - Etu käy meillä
Ilmoittaudu viimeistään:
20.04.2018
Valmennus alkaa:
22.04.2018
Tyyppi:
valmennukset
Hinta:
25€