Ale!

Voimaannu -verkkokurssi

29,00 

Kokemuksellinen verkkokurssi rentoutumisen maailmaan. Rentoudu ja löydä sisimpäsi ääni monipuolisten kehollisten ja mielikuvaharjoitteiden avulla. Valmennus perustuu tieteelliseen tutkimukseen höystettynä monipuolisilla harjoituksilla, joista sinä voit löytää itsellesi parhaat tavat löytää elämään rauha ja helppous selvitä arjesta kevyesti.

Kuvaus

 

Kuvittele miltä sinusta tuntuu,

kun heräät aamulla voimaantuneena hyvistä yöunista, kun jaksat pysyä tyynenä lasten myrskytessä ja kun tunnet levollisuutta, rauhaa ja onnentunteita enemmän arjessa? Pystyt suhtautumaan kevyesti ja lempeästi työhön, opintoihin sekä muihin ihmisiin ja saat vähässä ajassa enemmän aikaa tuntematta stressiä.  Selviydyt vastoinkäymisistä ja elämän haasteista kuormittumatta liikaa löytämällä tien eteenpäin.

 

Valmennuksen sisältö

Stressinhallintavalmennus on Mentoritiimin kokemuksellisesti testattu ja tutkittuun näyttöön perustuva stressinhallinta- ja resilienssivalmennus. Paineensietokyky eli resilienssi on voimaa selvitä kuormituksesta ja haastavista tilanteista arjessa. Resilienssi on kuin akku, jonka varausta voit itse kasvattaa oikeille toimenpiteillä.

Valmennus sisältää kokemuksellista oppimista harjoitusten äärellä rentoutuen, leväten, kokeillen ja löytäen itselle sopivia keinoja löytää rauha ja tyyneys. Opettelemme kuuntelemaan sisintä ja seuraamaan sen antamia viestejä.

Valmennukseen sisältyy kolme virtuaalista tapaamista, joihin voit osallistua missä vain. Tarvitset vain tietokoneen/padin/puhelimen, rauhallisen paikan, jossa voit työskennellä häiriöttä. Vierelle on hyvä varata myös muistiinpanovälineet omille oivalluksille sekä ehkä kynttilöitä tai kuppi lämmintä teetä kokonaisvaltaisen elämyksen saavuttamiseksi. Luon ryhmälle yhteisen verkkoalustan, jossa halutessaan voi verkottua toisten kanssa ja keskustella jakaen kokemuksia. Saat kurssin jälkeen kaikki harjoitukset käyttöösi.

Tapaamiset
Ma 10.1.2022 klo. 18-19.15
Ma 17.1.2022 klo. 18-19.15
Ma 31.1.2022 klo. 18-19.15

Ilmoittaudu mukaan, niin lähetän sinulle tarkemmat tiedot osallistumisesta.

Toteutan valmennuksen Mind Coach -stressinhallintavalmentajan koulutuksen päättötyönä, joten pääset mukaan nyt edullisemmin!

Valmentajana toimii Virve Lähdesmäki. Lisää minusta voit lukea täältä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ja laita minulle vielä viestiä, mikäli jokin asia mietityttää virve (a) happymood .fi

Smartum - Etu käy meillä
Ilmoittaudu viimeistään:
04.01.2021
Valmennus alkaa:
10.01.2022
Tyyppi:
verkkokurssi
Hinta:
59€