Aika unelmoida -työpaja

5,00 

Rentoutusharjoitusten ja mielikuvaharjoitteiden siivittämänä työstämme oman unelmakartan, joka inspiroi ja näyttää suuntaa tulevaan. Unelmat antavat meille voimaa, energiaa ja uskoa tulevaan. Unelmat kannattelevat vaikean hetken yli ja lohduttavat surussa. Unelmat innostavat ja saavat olon kuplivaksi. Sopii esimerkiksi kaveri- tai työporukoille ja polttareihin.

Kuvaus

Nainen katsoo auringonlaskuun kädet sivulla

 

Otan enemmän aikaa itselleni, jotta voin antaa enemmän myös muille. Tutustun lisää itseeni, jotta osaan tehdä itselleni parhaita valintoja ja voida paremmin. Olen itselleni hyvä ja ymmärtäväinen, kohtelen itseäni kuin parasta ystävääni. 

 

Tämä on tallenne Aika unelmoida -työpajasta. Työpajan voi järjestää lähi- tai etätoteutuksena myös kaveriporukalle, työyhteisölle, polttariporukalle tai vaikka vauvakutsuille!

Unelmat antavat meille voimaa, energiaa ja uskoa tulevaan. Unelmat kannattelevat vaikean hetken yli ja lohduttavat surussa. Unelmat innostavat ja saavat olon kuplivaksi. On ihana heittäytyä unelmien vietäväksi ja vielä ihanampaa on huomata myöhemmin omaa unelmakarttaa katsoessa, että elääkin unelmaansa parhaimmillaan.

On aika ottaa aika itselle, rentoutuen ja itseensä tutustuen. Omaa sisintä kuunnellen luodaan unelmakartta tälle vuodelle asiantuntevien valmentajien ohjauksessa ja toisten osallistujien yhteisestä energiasta voimaantuen.

Luvassa rentoutumista, rauhoittumista ja itsensä kuuntelua. Rentoutusharjoitukset ja mielikuvamatkat auttavat unohtamaan rajoittavat uskomukset, jolloin pääsemme syvemmälle itseemme ja omiin unelmiimme.

 

Sisältö:

Miksi unelmoida, mitä ovat unelmat?

Harjoitus: Ovatko pelot isompia kuin unelmat? 

Intuitio ja omat arvot, mikä minulle on aidosti tärkeää?

Mielikuvaharjoitus, omiin unelmiin tutustuminen

Unelmakartan voimauttaminen ja tunteen ankkurointi

Unelmakartan hoitaminen ja päivittäminen

 

Miksi kannattaa unelmoida?

Unelmien tavoittelu saa meidät tekemään asioita, joita haluamme elämäämme. Voimme siis nauttia pelkästä matkasta, päämäärä ei ole niinkään tärkeä. Kun tiedämme mitä haluamme, päivittäin tekemämme valinnat ohjaavat meitä oikeaan suuntaan alitajuntaisesti.

Nykyään meillä on hyvin vähän luppoaikaa, jolloin ehdimme vain olla ja ajatella. Usein vaikkapa puhelin täyttää tyhjän kolon arjessa ja elämä vain juoksee eteenpäin huomaamattamme. Tyhjä tila mahdollistaa itsensä kuuntelun, itsensä tuntemisen ja mahdollistaa hetkessä elämisen jolloin tekemämme asiat ovat linjassa arvojemme ja tavoitteidemme kanssa. Kun ottaa aikaa unelmoinnille, löytää elämälleen suunnan ja merkityksen. Unelmia on vaikea toteuttaa, jos niitä ei edes tunnista.

Usein on vaarana ajautua toteuttamaan toisten unelmia, joita yhteiskunnassamme ihannoidaan. Jottet myöhemmin katuisi eläväsi toisten ihmisten unelmaa, on aika etsiä sinun aidot unelmasi!

 

Kenelle Aika unelmoida -työpaja sopii?

Ihan jokaiselle, joka haluaa lisää iloa ja energiaa elämään, parantaa elämänlaatua, nauttia elämästään enemmän ja löytää itselle merkityksellisiä asioita arkeen.

Vanhempana on helppoa elää omille lapsilleen ja tehdä kaikkensa heidän tulevaisuuden eteen. Kunnes huomaa, että parikymmentä vuotta on vierähtänyt, lapset muuttaneet kotoa ja ei enää tiedä kuka olen ja mikä on oman elämän tarkoitus. Tässä ei ole mitään pahaa, mutta on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään millaisista asioista haaveili esimerkiksi lapsuudessa ja mitä unelmat olisivat nyt, tässä elämäntilanteessa, kun on taas enemmän aikaa itselleen?

 

Missä ja miten?

Voit ostaa tästä tallenteen itsellesi.

Laita viestiä, jos haluat, että järjestämme tapahtuman lähitoteutuksena: virve (a) happymood.fi

 

Valmistelut:

Varaa itsestäsi valokuva tulostettuna, sakset, liimaa, kartonki A3 (valitse väri, joka sinua kutsuu) , aikakausilehtiä tai netistä tulostettuja kuvia. Huomaathan, että kuvien on hyvä kuvata unelmassa jo elämistä, eikä esimerkiksi lentokonetta, vaan visiota unelma-matkakohteesta.

Jos sinulla on aikaa ja haluat tehdä työpajasta asteen verran paremman, rakenna itsellesi ihana onnea ja luovuutta lisäävä ympäristö. Esimerkiksi mukavat vaatteet, rauhallinen ja viihtyisä tila, lempimusiikkia taustalle, kuppi teetä ja muutama pala vaikkapa tummaa suklaata, joka lisää hyvänolon hormoneja kehoosi.

 

Ohjaajat

Matkaoppainasi tunnelmallisessa illassa toimivat Virve Lähdesmäki ja Metti Pelkonen. Valmennusmetodit perustuvat tieteelliseen tutkimukseen sekä asiakastyössä toimiviksi havaittuihin kokemuksiin.

Virvellä on yli kymmenen vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin valmentamisesta ja monipuolinen koulutustausta. Voit lukea Virvestä lisää täältä.

Metti toimii Tanssi- ja voimisteluseura Illusionin toiminnanjohtajana ja omaa yli 15 vuoden kokemuksen urheiluvalmentajana. Koulutustaustana löytyy johtamisen KTM ja meneillään olevat Life Coach -opinnot. Metistä voit lukea lisää täältä.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan unelmamatkalle!

Smartum - Etu käy meillä
Tyyppi:
valmennukset
Hinta:
5€