Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/c/e/happymood.fi/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/c/e/happymood.fi/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/c/e/happymood.fi/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Valmentaja – Happy Mood

Virve Lähdesmäki

Olen helposti innostuva ja energinen hyvinvoinnin ammattilainen. Tällä hetkellä minut tavoittaa Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointiasiantuntijana, joogaohjaajana tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajana. Töiden ohella opiskelen hyvinvointipalveluiden kehittämistä.

virve

Energisyys, iloisuus ja positiivinen asenne eivät ole itsestäänselvyyksiä. Etenkin vuosien kertyminen ja arki pienten lasten kanssa sai minut huomaamaan, että omilla ajatuksilla ja teoilla on todella suuri merkitys omassa hyvinvoinnissa.

Tärkeintä on tuntea itsensä, jotta voi parantaa omaa hyvinvointia ja elää omannäköistä elämää.

Itselläni kesti vuosikausia, kunnes ymmärsin huonon olon tulevan lapsuuden kokemuksista, erilaisista uskomuksista ja omista ajatuksista. En kunnolla tiennyt kuka olen ja uuvuin työssä pariinkin kertaan. Oman itseni löytämisen ja mielen jumppaamisen vuoksi koen tällä hetkellä eläväni elämäni parasta aikaa.

 

Tunnen itseni, tiedän mitä haluan ja osaan toimia niin, että energiaa ja iloa riittää rutkasti. Olen valtavan innostunut monista asioista ja tämä sekä uudet elämykset ja kokemukset piristävät mieltä.

Huolehdin itsestäni ravinnon, liikunnan, unen, palautumisen ja kaikenlaisten itseäni innostavien tekemisten kautta. Vanhat kokemukset eivät enää vaikuta elämääni ja osaan ohjata ajatuksiani positiiviseen ja eteenpäin vievään ajatteluun. Tämä näkyy kaikilla elämän eri osa-alueilla, kuten työssä, lasten ja puolison kanssa sekä varsinkin omassa olossa.

Aiemmin minut on saattanut tavata ryhmä- ja yksilövalmennusten parissa, kun aloitin ystävän kanssa yrittäjänä Funky Fitissä 2011. Silloin meillä oli vajaan 300 neliön ryhmäliikuntasali, pienryhmävalmennuksia ympäri Suomea sekä erilaisia tapahtumia ja yritysvalmennuksia.

Tule mukaan valmennuksiin!

Katso valmennukset »

 

Koulutus:

 • Dataperustaisten hyvinvointipalveluiden kehittäminen 2021 -> (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu)
 • Liikuntapsykologian opinnot 2020 -> (Jyväskylän avoin yliopisto)
 • Yin Jooga Opettaja 2020 (Chi Therapeutics - Learning Lab)
 • Mind Coach -stressinhallintavalmentajan koulutus  (Mentoritiimi/Trainer4You)
 • Yritysjohdon erikoisammattitutkinto 2017 (Intotalo)
 • FirstBeat hyvinvointianalyysin asiantuntija 2015 (Firstbeat)
 • Life Coach 2014 (Life Coach Academy)
 • Personal trainer 2010 (Trainer4You)
 • Kuntosalivalmentaja 2009 (Trainer4You)
 • Hyvinvointivalmentaja 2009 (Trainer4You)
 • Tradenomi 2009 (Jyväskylän AMK Tiimiakatemia)
 • Lähihoitaja 2003 (Jyväskylän Sosiaali- ja terveysalan oppilaitos)

 

Valmentajana minusta on sanottu näin:

Valitsin Virven valmentajakseni, koska halusin tuekseni ammattilaisen, jonka vankka ammattitaito näkyy ja kuuluu ohjauksessa heti ensitapaamisesta alkaen. Virve on valmentajana aidosti läsnä ja todella kannustava! Virven voimauttava lähestymistapa asioihin istutti minuun jatkuvan muutoksen siemenen ja elämäntapani ovat muuttuneet asteittain ja jäsennellysti parempaan - vieläpä valmennuksen päättymisen jälkeen. Suosittelen lämpimästi!

Kaisa

Virve on ihana ja lämmin ihminen, joka ymmärtää ongelmia. Ohjaaminen oli ystävällistä, eikä sellaista pakottavaa, ettei tarvinnut tuntea itseäni huonoksi tai kelvottamaksi. Siinä naisessa on myös sitä jämäkkyyttä kannustamisessa, jotta asiakkaat jaksaisivat tehdä harjoituksia. Virve antaa hyviä elämänohjeita jatkoon, jotta tulokset pysyisivät.

Natalia

Virve on iloinen ja pirteä energiapakkaus. Ohjaajana ja valmentajana hän on innostava ja kannustava. Virve tsemppaa asiakkaita hyviin suorituksiin sekä rohkaisee kokeilemaan kaikkea uutta joskus jopa ylittämään rajoja. Virven tunnit ovat monipuolisia, eikä koskaan samanlaisia. Hän on tarkka oikeista tekniikoista, joten tunneilla on turvallista harjoitella. Virve tekee työtä rautaisella ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Tunneille on aina ilo tulla.

Marjo

Olin kärsinyt lähes vuoden verran väsymyksestä ja jaksamattomuudesta kun päätin, että asialle on tehtävä jotakin. Otin yhteyttä Virveen, jonka kanssa asetimme yhdessä tavoitteekseni energisemmän arjen.

Jo ensi tapaamisella Virve osoittautui todella lämpimäksi ja empaattiseksi ihmiseksi, joka oikeasti halusi minun voivan hyvin. Hän taisi jo tuolloin huomata monia asioita minusta, jotka itse oivalsin vasta valmennuksen aikana. Ihan itse, Virven hienovaraisesti ohjaamana. Tavoitteet jaettiin pienempiin osatavoitteisiin, joiden saavuttaminen tuntui realistisemmalta, kuin yhtäkkinen ja täydellinen elämänmuutos.

Ensin lisättiin liikuntaa arkeen, mutta vain vähän. Sitten opeteltiin syömään säännöllisesti. Monipuolista liikuntaa lisättiin asteittain ensin henkilökohtaisella kotiharjoitteluohjelmalla ja myöhemmin vielä ryhmäliikuntatunneilla, oman toiveeni mukaisesti. Syömistä muokattiin terveellisempään suuntaan, mutta mitään erityistä dieettiä en noudattanut. Virve etsi myös aktiivisesti tietoa asioista, joiden ajatteli voivan auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni paremmin.

Valmennusjakson puolivälissä tunsin itseni energisemmäksi ja olin silminnähden kiinteytynyt. Saman kertoi myös kehonkoostumusmittaus. Vaikka se ei ollutkaan pääasiallinen tavoitteeni, oli mukavaa huomata näyttävänsä hyvinvoivalta. Virven johdolla kokeilin myös monia uusia liikuntamuotoja, joista jotkut jäivät ja jotkut eivät.

Yksi hauskimmista muistoistani on yhteinen lumilautailureissu Laajikseen. En ollut koskaan lautaillut, mutta olin haaveillut siitä pitkään. Virve lähti kanssani rinteeseen ja toimi kärsivällisesti opettajanani. Alun vaikeuksien jälkeen nautin voittajafiiliksestä päästessäni koko rinteen (lastenrinteen tietysti) alas pysyen pystyssä! Toinen tärkeä asia valmennusjaksollani oli lopun mielikuvaharjoittelu. Jos sohva ja suklaalevy houkuttelevat enemmän kuin jumppa ja kanasalaatti, muistelen kuinka vaikeaa aiemmin oli vääntäytyä lapsen kanssa pulkkaan mäenlaskua varten. Puhumattakaan ylösnoususta mäen alla! Siihen en halua enää palata. Se ei tietenkään tarkoita, ettenkö enää koskaan voisi herkutella tai loikoilla sohvalla (mitä todellakin teen aina välillä), mutta Virven ansiosta olen löytänyt elämääni tasapainon.

Löysin uudelleen liikunnan riemun ja syömisen nautinnon. Ja ennen kaikkea, tutustuin ihanaan ihmiseen. Entiseen valmentajaani, nykyiseen ystävääni, Virveen!

Elina