Valmentaja

Virve Lähdesmäki

Olen taaperon äiti, vaimo, yrittäjä ja sisälläni asuu ikuinen seikkailija. Tämä seikkailija pitää minut liikkeessä, kokeilemassa, opiskelemassa ja luomassa uutta.

Olen metsästänyt onnea ja löytänyt sen viimein itsestäni. Muista ihmisistä tai tavaroista onnea saa vain pieniä hetkiä. Intohimoni onkin onnellisuuden valmentaminen.

Valmennan kokonaisvaltaisesti voimaan paremmin. Valmennuksissa huomioidaan yleinen terveys, kehon ja sen tukirakenteiden toiminta, palautuminen, ravinto, fyysinen aktiivisuus ja henkinen hyvinvointi.

Valmennuksissa käytetään uusinta tutkittua tietoa monelta eri näkökannalta, koska en usko olevan vain yhtä ainoaa oikeaa tapaa toimia.

Elämä ei aina ole ihanaa ja pelkkää onnea, mutta voit oppia järjestämään elämääsi sekä ajatuksiasi niin, että päiväsi ovat juuri niin upeita, kuin itse haluat ne rakentaa.

Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä kuusi vuotta, valmentanut ja kouluttanut toista tuhatta ihmistä hyvin tuloksin ja hyvillä palautteilla. Valmennan yksittäisiä henkilöitä, pienryhmiä, yrityksiä sekä koulutan Personal trainer -opiskelijoita. Elämäni aikana olen kokenut sekä opiskellut paljon, sen vuoksi minun on helppo samaistua monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Minusta tärkeintä on löytää oma tyyli ruokavalioon, liikuntaan ja elämään yleensä. Dieetit ja ohjelmat toimivat sen hetken, muttei koko elämää voi elää suunnitelman mukaan. Rakastan ihmisiä, perhettä ja ystäviä. Rakastan hiljaisuutta ja yksinoloa. Saan energiaa luonnosta, kauniista maisemista ja mielekkäästä liikunnasta. Minulla on aito halu auttaa ja olla tukemassa ihmisiä kasvun polulla kohti onnellisempaa elämää.

Haluatko, että autan sinua järjestelemään oman elämäsi haluamaasi suuntaan?

Katso valmennukset »

Valmentajana minusta on sanottu näin:

Valitsin Virven valmentajakseni, koska halusin tuekseni ammattilaisen, jonka vankka ammattitaito näkyy ja kuuluu ohjauksessa heti ensitapaamisesta alkaen. Virve on valmentajana aidosti läsnä ja todella kannustava! Virven voimauttava lähestymistapa asioihin istutti minuun jatkuvan muutoksen siemenen ja elämäntapani ovat muuttuneet asteittain ja jäsennellysti parempaan - vieläpä valmennuksen päättymisen jälkeen. Suosittelen lämpimästi!

Kaisa

Virve on ihana ja lämmin ihminen, joka ymmärtää ongelmia. Ohjaaminen oli ystävällistä, eikä sellaista pakottavaa, ettei tarvinnut tuntea itseäni huonoksi tai kelvottamaksi. Siinä naisessa on myös sitä jämäkkyyttä kannustamisessa, jotta asiakkaat jaksaisivat tehdä harjoituksia. Virve antaa hyviä elämänohjeita jatkoon, jotta tulokset pysyisivät.

Natalia

Virve on iloinen ja pirteä energiapakkaus. Ohjaajana ja valmentajana hän on innostava ja kannustava. Virve tsemppaa asiakkaita hyviin suorituksiin sekä rohkaisee kokeilemaan kaikkea uutta joskus jopa ylittämään rajoja. Virven tunnit ovat monipuolisia, eikä koskaan samanlaisia. Hän on tarkka oikeista tekniikoista, joten tunneilla on turvallista harjoitella. Virve tekee työtä rautaisella ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Tunneille on aina ilo tulla.

Marjo

Olin kärsinyt lähes vuoden verran väsymyksestä ja jaksamattomuudesta kun päätin, että asialle on tehtävä jotakin. Otin yhteyttä Virveen, jonka kanssa asetimme yhdessä tavoitteekseni energisemmän arjen.

Jo ensi tapaamisella Virve osoittautui todella lämpimäksi ja empaattiseksi ihmiseksi, joka oikeasti halusi minun voivan hyvin. Hän taisi jo tuolloin huomata monia asioita minusta, jotka itse oivalsin vasta valmennuksen aikana. Ihan itse, Virven hienovaraisesti ohjaamana. Tavoitteet jaettiin pienempiin osatavoitteisiin, joiden saavuttaminen tuntui realistisemmalta, kuin yhtäkkinen ja täydellinen elämänmuutos.

Ensin lisättiin liikuntaa arkeen, mutta vain vähän. Sitten opeteltiin syömään säännöllisesti. Monipuolista liikuntaa lisättiin asteittain ensin henkilökohtaisella kotiharjoitteluohjelmalla ja myöhemmin vielä ryhmäliikuntatunneilla, oman toiveeni mukaisesti. Syömistä muokattiin terveellisempään suuntaan, mutta mitään erityistä dieettiä en noudattanut. Virve etsi myös aktiivisesti tietoa asioista, joiden ajatteli voivan auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni paremmin.

Valmennusjakson puolivälissä tunsin itseni energisemmäksi ja olin silminnähden kiinteytynyt. Saman kertoi myös kehonkoostumusmittaus. Vaikka se ei ollutkaan pääasiallinen tavoitteeni, oli mukavaa huomata näyttävänsä hyvinvoivalta. Virven johdolla kokeilin myös monia uusia liikuntamuotoja, joista jotkut jäivät ja jotkut eivät.

Yksi hauskimmista muistoistani on yhteinen lumilautailureissu Laajikseen. En ollut koskaan lautaillut, mutta olin haaveillut siitä pitkään. Virve lähti kanssani rinteeseen ja toimi kärsivällisesti opettajanani. Alun vaikeuksien jälkeen nautin voittajafiiliksestä päästessäni koko rinteen (lastenrinteen tietysti) alas pysyen pystyssä! Toinen tärkeä asia valmennusjaksollani oli lopun mielikuvaharjoittelu. Jos sohva ja suklaalevy houkuttelevat enemmän kuin jumppa ja kanasalaatti, muistelen kuinka vaikeaa aiemmin oli vääntäytyä lapsen kanssa pulkkaan mäenlaskua varten. Puhumattakaan ylösnoususta mäen alla! Siihen en halua enää palata. Se ei tietenkään tarkoita, ettenkö enää koskaan voisi herkutella tai loikoilla sohvalla (mitä todellakin teen aina välillä), mutta Virven ansiosta olen löytänyt elämääni tasapainon.

Löysin uudelleen liikunnan riemun ja syömisen nautinnon. Ja ennen kaikkea, tutustuin ihanaan ihmiseen. Entiseen valmentajaani, nykyiseen ystävääni, Virveen!

Elina
 

Koulutus:

  • Psyykkinen valmentaja -koulutus (Trainer4You) alkaa maaliskuussa 2018
  • Yritysjohtajan erikoisammattitutkinto 2017 (Intotalo)
  • Energiahoitaja (Reikihoito taso 2)
  • Life Coach 2014 (Life Coach Academy)
  • Personal trainer 2010 (Trainer4You)
  • Kuntosalivalmentaja 2009 (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja 2009 (Trainer4You)
  • Tradenomi 2009 (Jyväskylän AMK Tiimiakatemia)
  • Lähihoitaja 2003 (Jyväskylän Sosiaali- ja terveysalan oppilaitos)