Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/c/e/happymood.fi/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/c/e/happymood.fi/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/c/e/happymood.fi/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Palvelut – Happy Mood
Nainen katsoo auringonlaskuun kädet sivulla

Aika unelmoida -työpaja

Rentoutusharjoitusten ja mielikuvaharjoitteiden siivittämänä työstämme oman unelmakartan, joka inspiroi ja näyttää suuntaa tulevaan. Unelmat antavat meille voimaa, energiaa ja uskoa tulevaan. Unelmat kannattelevat vaikean hetken yli ja lohduttavat surussa. Unelmat innostavat ja saavat olon kuplivaksi. Sopii esimerkiksi kaveri- tai työporukoille ja polttareihin.

Lue lisää »

Rentouttava hetki

Voit varata rentouttavan hetken kaveri- tai työporukalle- nauttien kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta liikkeen ja mielen harjoitteiden avulla.

Lue lisää »